foto_studie
 

Nieuws

Nieuws?

Er is lang geen nieuws geweest. Zo weinig zelfs, dat de boel verouderd is geraakt. Er wordt druk gewerkt om verouderde informatie te verwijderen. Nieuwe informatie komt er niet (we zitten er te ver vandaan om te weten wat er speelt), maar we gaan wel links plaatsen naar sites met actuele informatie.

20 september 2019 · Geen categorie

Aan het werk!

Met mij zijn vorige week 100 andere gezelschapsdierenartsen en nog eens zoveel dierenartsen voor andere diersoorten afgestudeerd. Tijd dus voor een nieuw onderdeel op deze site: wat te doen als je in Nederland aan de slag wilt gaan na je studie?!
Lees meer

16 juli 2011 · Aan het werk

Opendeur Faculteit Diergeneeskunde Gent

Zaterdag 26 en zondag 27 maart 2011 van 10.00u tot 18.00u opent de faculteit diergeneeskunde in Merelbeke wederom zijn deuren. De ideale gelegenheid voor bijna-studenten en hun ouders om de campus eens van dichtbij te bekijken. Er wordt een route uitgezet met informatie in een folder en een lading studenten om vragen te beantwoorden. Hapjes en drankjes zijn voorzien.

Informatie op de site van de UGent
Het event op Facebook

8 maart 2011 · Studie

Antwerpen of Gent?

Als je je keuze hebt gemaakt om diergeneeskunde in België te gaan studeren, moet je nog bedenken of je in Antwerpen of Gent wilt beginnen. Hopelijk kan dit overzicht je een beetje helpen.
Lees meer

21 november 2010 · Studie

Erasmus

Er is informatie geplaatst over op Erasmus gaan. Via Erasmus kunnen studenten in hun laatste studiejaar een kliniekstage volgen op een andere Europese universiteit.
Lees meer

18 september 2010 · Studie

Alle pagina’s online

Het heeft eventjes geduurd, maar nu staan echt alle pagina’s terug online. We zijn achter de schermen druk bezig om alles naar behoren te laten functioneren (we moeten namelijk nog steeds een oplossing vinden voor de submenu’s), maar in principe zouden jullie daar geen last van moeten hebben. 🙂

16 augustus 2010 · Website

WordPress

Misschien heb je het gemerkt vandaag: de site is een tijdje uit de lucht geweest. Dit komt doordat we de hele website om hebben gezet naar een WordPress-site.

WordPress is een gratis systeem bedoeld voor weblogs, maar je kan er ook een hele website op draaien. Het grote voordeel is dat pagina’s snel aanpasbaar zijn zonder dat je in de code moet duiken en handmatig bestanden moet uploaden. Ideaal dus voor een drukke student!

Hopelijk werkt alles weer naar behoren. Mocht je onverhoopt tegen problemen aanlopen, dan kan je mailen via het (momenteel nog niet geplaatste) contactformulier of info@studentonbekend.nl.

28 juni 2010 · Website