foto_index
 

Over de site

Icoontjes

Soms worden kleine plaatjes gebruikt om de nadruk op iets te leggen of ter informatie.

PDF – Geeft aan dat een link verwijst naar een PDF document. Om dit te kunnen openen heb je Adobe Reader (vroeger Acrobat) nodig. Gratis te downloaden.
Pijl naar rechts – Geeft aan dat je elders op deze site verder kunt lezen over het onderwerp of daar aanvullende informatie kunt vinden.
Pijl naar boven – Link naar de top van de pagina.

top

Historie

Student Onbekend.nl is begonnen als persoonlijke website om ouders en vrienden op de hoogte te houden van alle avonturen van een eerstejaars student diergeneeskunde. Vanwege het grote aantal vragen over (diergeneeskunde) studeren in België op andere fora is besloten deze website een meer informatief karakter te geven, met uiteraard nog steeds een persoonlijke touch. Inmiddels ben ik werkzaam als dierenarts en niet meer op de hoogte van de huidige studie-situatie. Daarom wordt verouderde informatie verwijderd en komt er geen nieuwe informatie meer bij.

Student Onbekend.nl? Omdat veel middelbare scholieren en aankomend studenten onbekend zijn met de mogelijkheid om een studie in het buitenland te volgen. En in het buitenland ben je de onbekende. Bovendien rijmt het ook nog eens leuk!

top

Privacy policy

Student Onbekend.nl respecteert je privacy en behandelt je persoonlijke gegevens vertrouwelijk, conform de Wet Bescherming Persoongegevens (WBP) en zal je gegevens nooit en op geen enkele wijze aan derden ter beschikking stellen, behalve in het geval van een wettelijke vordering. Als je dit wenst, kun je te allen tijde je gegevens uit het adressenbestand laten verwijderen.

Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klikt u op deze link.

top

20 september 2019